Hej på er är så himla trött!!

Jag börjar 10 idag vilket är riktigt skönt och det är sista prao dagen idag. Amanda pratade om att jag skulle rida alla hästar åt henne..?! Haha men det bror ju på hur hon mår också, men det är ett fåtal. Giggan ska gå lektion Elsa rider Pigalle. Så det är en del men fick nyss reda på att Camilla ska komma med. Så lite mer hjälp får vi! Dem jag tror ska ridas idag är Imre,Pralin,Denny (Dmitri), Ponnyn (Ponticia på 171 haha… Amandas namn…).  Det är den nya hästen! Gud vad hästar vi får nu har massor och berätta för er ni måste få veta. Det har kommit en MSV C häst till stallet vi kallar henne ponnyn! Hon är på foder från Falun. Jättefin men inte i kondition därför arbetar vi upp henne. Lite stel och behöver muskler för att orka mer. Men det jag sett är hon verkligen en stjärna!

Igår kom även en ungponny till stallet. Jackie en av Amandas vänner har flyttat hit och hon står på lösdrift. Den heter Chickan eller kallas det kommer inte ihåg hennes namn, något på gold iallafall. Den är inte inriden men Jackie har utbildat 7 hästar så det inget nytt för henne. Hon är svart och otroligt fin ska ta med kameran och ta bild på dom båda. Om Camilla har lust kanske hon kan ta och fota mig så jag får in en ny header. Jag hoppas på det! Nu måste jag ta på mig mina ridbyxor och annat till stallet! Vi hörs!

Leave a comment