Förvirrad rädd men ändå solklar.

Idag nyss bestämde jag mig att försätta här. Jag har aboslut ingen anledning att sluta. Försökte komma igång med bloggen igen men det gick inte. Mådde för dåligt för att göra det… Men nu har jag träffat mamma vilket känns bättre och då känner jag stort sätt för att fortsätta våran lilla resa. Idag ska jag till stallet. Prao:n är i gång och jag valde mitt favorit ställe. Alla i A1 är ute och gör det med. Vilket är super kul 🙂 Det kommer inte alls bli jobbigt för mig hehe. Jag känner ju i stort sätt det här stallet in och utan så det kommer gå på en dans.

Sedan är det ju kul att kunna skriva om häst. Och jag hoppas jag kan få in bilder idag när jag rider. Camilla eller Anna kanske kan ställa upp vi får helt enkelt se. Jag är iallafall så trött vakande tjugo över sex av någon anledning haha tror det är skol klockan som är inne i huvudet. Tur man börjar klockan ett så man har en del och fixa innan dess. Jag åker hem ifrån 11 ungefär kan man säga. Sedan tar jag 513 ut sällskap av Anna. Kameran kommer vara med varje dag så jag kan uppadera er med massor av häst. Ne nu ni nu ska bloggen få sig ett nytt utseende vad sägs om det 😀 ?

Leave a comment