Igår ja igår…

Igår var ingen bra dag eller det kanske var det? Jag vet inte helt ärligt i mitt huvud, det är rent kaos.. Jag trycker ner mig själv men jag vet att jag kan. Svängen var ganska snäv men ändå rätt simpel liksom. Jag har säkert gjort det hundra gånger innan. Men ändå så tryckte jag ner mig själv och tyckte att jag inte kunde. Det var bara en helt enkel båge vi kom från kort sidan snett igenom. Man måste trycka till ytter-sidan på Elon rätt mycket. Han hoppade men ändå tyckte jag det gick dåligt. Han nitade med en gång men det var helt och hållet mitt fel. Jag måste våga lita på mig själv att jag har blivit bättre jag måste lita på mig själv att jag har utvecklas så som jag gör. Men det är svårt men tiden kommer. Det kommer bli bättre.

Elon är en slö häst om man inte driver. Om man är på han från början i framridningen så går det bättre. Jag gjorde så som förra gången så då gick det bra. Han lyssnade och var med på noterna. Det är när jag börjar göra annat det går åt ………. Men det kommer gå bra i slut ändan det är bara en hel del och tänka på just nu. Amanda tyckte det såg bra ut min sits är bra hälarna är neråt och jag kan när jag gör rätt. När jag vill och vågar lita på mig själv. Då går det. Men det går inte när jag sitter och trycker ner mig själv. Det måste jag helt enkelt ta och skärpa till mig med. Just nu ska hästar och ridning vara kul. Tävlings saker lägger vi på hyllan ett bra tag. Jag kan bli värld stjärna en annan dag. Nu ska allt bara vara roligt, jag kan aldrig sluta rida det går ju inte. Det är ju det som gör mig glad. Det är helt klart mitt allt, ridsporten wow. Det går såhär ibland men det kommer bli bättre. Jag är glad att jag står i ett stall som jag gör ändå. ♥

Leave a comment