Jätte stressad.

Har så jädrans mycket i skolan just nu massor ska in hit och ditt.
 
Bloggen blir då drabbad det är värst alltså ursh hatar när det blir så. Därför ska jag försöka hinna med några tidsinställda. Just nu vill jag bara att denna vecka ska bli över behöver sömn tror jag med sov knappast bra i natt och mitt humör idag har varit jättedåligt. Jag ska försöka med bloggen med klagar just nu bara på allt känns inte bra men allt med tiden som är så tjajt under dagarna just nu iallafall pågrund av NO:N och engelskan. När proven är gjorda kommer jag vara mer aktiv här det kommer även en ny häst till stallet på stallet (OPPS!). Sen på söndag är lokal tävling för Elsa & Cornelia som jag med på. Iallafall känns det okej just nu är lite trött och sönder stressad men jag försöker så gott jag kan just nu! Får se ny header kommer i helgen eller imorgon.

Leave a comment